Vuokraa Rukan Keisarinvaaran alueelta kaunis kelomökki

Rukan Keisari kelohirsimökki | Tupa, k, 2mh, et, wc, ph, s, ja 2 parvea sekä autokatos

Kahden makuuhuoneen ja parven viihtyisä kelohonkainen mökki Keisarinvaaran upeissa maisemissa.

Lisäksi mökissä on avoin keittiö ja olohuone, erillinen wc, kph ja sauna. Makuuhuoneissa parivuoteet ja molemmilla parvilla 2 erillistä vuodetta. Kylpyhuoneessa ja wc:ssä on mukavuutta lisäävät lattialämmitykset ja saunaankin pääsee nopeasti, sillä se on varustettu aina valmiilla kiukaalla.

Mökin varusteluun kuuluu mm. varaava takka, ilmalämpöpumppu, pyykinpesukone, kuivauskaappi, langaton netti, tv, jää-pakastinkaappi, viinikaappi, tiskikone sekä keittiön peruspienkoneet (Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikro), ruuanlaittovälineet ja astiat.

Rauhallinen sijainti, kelkkareitit vieressä ja kauppaan ja rinteisiin vain reilun viiden minuutin ajomatka!

Kuvia mökistä

Nukkumapaikkoja 8kpl
Koko 92 m²

Palvelut ja liikenneyhteydet

Keisarinvaaran alue sijaitsee Rukan keskukselta muutaman kilometrin Kemijärvelle päin. Alueella on useita mökkejä, mutta mökkimme toisella puolella ei ole naapuria ja toisellakin puolella väliin jää autokatos.

Vuokrahinnat

Vuokrahintaan sisältyy sähkö, vesi, takkapuut ja loppusiivous.

Mökissä on petivaatteet 8:lle. Liinavaatteet vuokralaisen on tuotava mukanaan tai halutessaan ne voi myös vuokrata hintaan: 15e/hlö mökille tuotuna tai 20e/hlö pedattuna. Settiin kuuluu aluslakana, pussilakana, tyynyliina, pieni ja iso pyyhe.

Ei lemmikkejä.

Mökin vaihtopäivä on lauantai. Mökin saa käyttöönsä vuokraviikkoa edeltävänä lauantaina klo 16:00 ja luovutus tapahtuu vuokraviikon lauantaina klo 12:00.

Kartta

Kotimainen mökkiloma on turvallinen vaihtoehto - kysy vapaata vuokraviikkoa!

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta