Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähkö on päästötöntä, uusiutuvaa energiaa. Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö korvaa verkosta ostetun sähkön. Sen avulla voidaan lämmittää rakennusta tai käyttövettä sekä käyttää kodinkoneita ja valaisimia. Aurinkosähkö nostaa merkittävästi omavaraisuusastetta ja kiinteistön arvoa. Se on tehokas tapa välttää nousevia sähkön siirtomaksuja, jotka muodostavat ison siivun sähkölaskusta. 

Aurinkosähköjärjestelmät ovat tulleet jäädäkseen ja ne ovat jo nyt kannattava sijoitus monelle yritykselle ja omakotitaloasujalle. Aurinkosähkön tuottaminen on ympäristöystävällistä ja sen hyödyntäminen pienentää hiilijalanjälkeä. Aurinkosähkön käyttäjänä olet edelläkävijä ja se on vastuullinen teko tuleville sukupolville.

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloon, taloyhtiöön, toimitilaan ja teollisuuteen. Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien valikoimamme on monipuolinen ja laadukas.

Eflin logo

Kaikkiin kiinteistöihin ilmaista sähköä auringosta

Aurinkosähkö soveltuu kesämökeistä teollisuuskohteisiin. Tarjoamme viimeisimmät sovellukset kotiin, taloyhtiöille, teollisuuteen, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Suosittujen aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien avulla ilmainen luonnon energia kerätään tehokkaasti talteen. 

Aurinkoenergian asiantuntijana löydämme kokonaisedullisimman ratkaisun kohteeseesi. Aurinkosähköjärjestelmä muodostuu sarjaan kytketyistä aurinkopaneeleista, jotka suunnataan optimaalisesti auringonvaloa kohti. Kun tasasähköä tuottava aurinkosähköjärjestelmä liitetään suoraan yleiseen sähköverkkoon, on invertterin avulla aurinkopaneelin tuottama tasasähkö muunnettava vaihtosähköksi. 

Aurinkosähköjärjestelmä on käyttäjälle huoleton ja se toimii automaattisesti. Käyttäjä kuluttaa ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä ja jos se ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta.

Hankinnan muistilista

Nyrkkisääntöjä

Järjestelmän mitoitus

Kun tilaat aurinkojärjestelmän meiltä, saat varmasti laadukkaan tuotteen!

Tehokasta teollisuuteen

Meidän kautta löydät parhaat asiantuntijat teollisuuden alasi aurinkosähköjärjestelmien kartoittamiseen, suunnitteluun, asennukseen sekä mahdollisiin käyttöopastuksiin ja huoltoon liittyen. Aurinkosähköjärjestelmällä voidaan kattaa iso osa yrityksesi kiinteistösähköstä ja muusta tarvittavasta sähköntarpeesta.

Helposti yrityksille

Laadukkaalla aurinkosähköjärjestelmä tavoitetaan tehokas aurinkoenergian keruu sekä säästetään käyttökustannuksissa. Aurinkoenergiasta saadaan tuntuvaa hyötyä sähkönkulutukseen ja sähkölaskuun. Aurinkosähköjärjestelmä sopii liikehuoneistojen, myymälöiden, toimistojen ja muiden toimitilojen lisäksi mainiosti myös maatalousyrittäjien tarpeisiin.

Huokeasti kotiin tai mökille

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmän järjestämiseen löytyy mahdollisuuksia niin laitteissa kuin kytkennöissä. Omakotitalossa tai kesämökeillä aurinkosähköjärjestelmä voidaan liittää sähköverkkoon, tai se voi toimia itsenäisenä järjestelmänä.

Avaimet käteen -toteutus

Oikein menetelmin ja välinein asennustyö sujuu turvallisesti vaativissakin olosuhteissa. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella aina laitteiden hankinnasta asennukseen asti – siihen pisteeseen, että järjestelmä alkaa tuottaa sähköä. Laitteet toimivat automaattisesti ja luotettavasti ilman sen suurempia huoltotoimenpiteitä. Annamme myös kattavan käyttöönopastuksen.

Lisätietoa saat kysymällä – Ryhdy nyt omavaraiseen, ekologiseen sähköntuotantoon!

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta