Rahoitus

Rahoituksen hankkiminen voi olla ratkaiseva askel niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Olipa kyseessä aurinkopaneelien tai sähköauton latausaseman ostaminen, oikeanlainen rahoitus voi tehdä mahdottomasta mahdollista.

Rahoitus on olennainen osa yhteiskunnan toimintaa, ja sen tarkoituksena on varmistaa talouden vakaus, kasvu ja kehitys. Oikeanlaisen rahoituksen valinta ja hallinta on tärkeää yksilöiden ja yritysten taloudellisen menestyksen kannalta.
 • Rahoitusta 2 500 € – 50 000 €
 • Maksa kerralla tai joustavasti erissä
 • Tee rahoitushakemus – saat päätöksen nopeasti
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
 • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae –painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku –sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Joustava takaisinmaksuaika
 • Korko OP-prime + marginaali 6,25 % *
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Voit seurata ja hallinnoida luottoa OP:n rahoituksen verkkopalvelussa. Löydät sen op.fi -sivuston päävalikon kohdasta Digipalvelut.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,83 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,25 % (9,75 % 10/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 955 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 86 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Aurinkopaneelit ovat kestävä investointi

Laadukkaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä pitkän aikaa. Ne voivat alentaa huomattavasti sähkölaskuja ja auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Aurinkoenergia on uusiutuva ja päästötön energialähde, joka auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä. Sijoittamalla aurinkopaneeleihin tuetaan ympäristön suojelua ja kestävää kehitystä. Ne antavat mahdollisuuden tuottaa osa tai jopa kaikki tarvittava sähkö itsenäisesti. Tämä voi vähentää riippuvuutta perinteisistä energiantoimittajista ja niiden hintavaihteluista.

Hae rahoitusta omaa aurinkosähköjärjestelmää varten

tai lue lisää

Sähköautojen latausratkaisut meiltä

Meiltä löydät sopivan latausratkaisun jokaiseen kotiin. Latausasema mahdollistaa nopean ja turvallisen latauksen ja dynaamisen kuormanhallinnan, joka takaa virran riittämisen myös muuhun kuin sähköauton lataukseen. Kotiin asennettavalla latausasemalla saat käyttöösi auton koko latauskapasiteetin, ja voit ladata nopeammin kuin tavallisesta pistorasiasta. RFID-lukijan avulla varmistat myös, että latausasemaasi käyttävät vain ne, joilla siihen on lupa. Jos vielä lisäksi valitset latausaseman, jossa on internetyhteys, sinun on mahdollista hallita latausasemaasi puhelinsovelluksen kautta.

Hae rahoitusta sähköauton latausasemaa varten

tai lue lisää

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Täytä yhteystietosi alapuolella oleviin kenttiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta