Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu vaikuttaa olennaisesti tilan viihtyvyyteen. Valaistuksella voidaan luoda monia eri tunnelmia sekä korostaa tiloja ja tilan muotoja. Valaistus on tärkeä osa kodin viihtyvyyttä ja yritystilojen toimivuutta. Valaisimien sijoitus, määrä, malli ja valon lämpötila vaikuttavat tilan tunnelmaan ja käyttömukavuuteen.
Toimialueemme on Etelä-Suomi, suurimpina kaupunkeina Espoo, Hämeenlinna ja Tampere.

Valaistussuunnittelu moneen tarpeeseen

Millaisessa valaistuksessa haluat oleskella tai tehdä työtä ja paljonko olet valmis sijoittamaan valaistukseen? 

Valaissuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Samaan tilaan voidaan suunnitella hyvinkin erilaisia valaistusvaihtoehtoja, joiden hintahaarukka saattaa olla hyvinkin iso. Uusissa kohteissa valaistus toteutetaan aina led-valaisimilla, joiden valikoima on nykyään lähes loputon. Led-valaisimet säästävät energiaa ja ovat hyvin pitkäikäisiä. Valaistussuunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveiden ja budjetin pohjalta. 

Toteutamme valaistussuunnitelmia sekä uudis- että saneerauskohteisiin, omakotitaloihin, rivitaloihin, halleihin ja liiketiloihin. Uudisrakennuksissa valaistussuunnitelma voidaan tehdä myös puhtaalta pöydältä rakennussuunnitelmien päälle.

Valaistussuunnitelma

Valaistussuunnitelma toteutetaan aina joko 2D- tai 3D-mallina. Tarve määrittää suunnitelman toteutustavan. Jos valaistuksen sijoittelu on epätavallinen tai työ vaatii runsaasti rakennemuutoksia, 3D-suunnitelma auttaa asentajia ja kirvesmiehiä rakennusvaiheessa sekä asiakkaita valaisinvalinnoissa.

Suunnitelma toteutetaan yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Jälkeenpäin tehtävät muutokset ovat mahdollisia, mutta usein kalliita. Kun valaistussuunnittelu on tehty huolella, myös budjetin laskeminen helpottuu. Urakointitarjoukset on helppo kilpailuttaa tarkan suunnitelman pohjalta.

Valaistuksen kokonaishintaan vaikuttaa eniten valaisimien määrä. Myös valaisimien mallista tai asennustavasta johtuvat rakennustyöt vaikuttavat hintaan: upotetaanko valaisin lattiaan tai betoniin, rakennetaanko valaistusta ulos terassiin? Valon väri ja himmennykset luovat oman lisänsä valaistussuunnitelmaan.

Hintaan vaikuttavat tekijät

Valaisin tyypit

Valaistussuunnittelu ja sähköurakointi

Valaistussuunnittelussa on monta seikkaa ja vaihtoehtoa, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Epäsuora valo ja suora valo luovat eri tunnelmaa ja sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. On myös otettava huomioon tekniset vaatimukset – mikä on ylipäätään mahdollista, kaikkiin kohteisiin tai tiloihin eivät esimerkiksi upotetut valaisimet sovellu.
Sähköpalvelu Petri Hintsanen on täyden palvelun sähkö- ja valaistusliike. Toteutamme kokonaisvaltaisesti niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat sekä sähkötyöt. Palveluihimme kuuluvat muun muassa valaistusuunnittelu ja muu sähkösuunnittelu, sähköurakointi sekä kohteen tarkastus.Valaistussuunnitelma toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Olemme asiakaslähtöisiä sähköalan ammattilaisia. Konsultoimme asiakasta ja neuvomme teknisissä kysymyksissä. Valaistussuunnitelma on aina asiakkaan ja suunnittelijamme yhteistyön tulos – teemme, kuten asiakas haluaa.Seuraamme sähkö- ja valaistusalaa aktiivisesti – tuomme uusimmat teknologiat ja tuotteet asiakkaidemme saataville. Sähköpalvelu Petri Hintsanen on nykyaikainen sähköliike, jonka suunnitelmissa näkyy alan viimeisin osaaminen ja ammattitaito.

3D valaistussuunnittelu kuvina

Kiinnostuitko valaistussuunnittelusta?

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Täytä yhteystietosi alapuolella oleviin kenttiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta