Yhteistyössä

Winled Oy Ltd

Winled Oy Ltd on erikoistunut suunnitelmallisiin Led-valaistustoteutuksiin. Winled suunnittelee ja toteuttaa valaistuksia omakotitaloihin sekä teollisuushankkeisiin.

Tuotteet edustavat aina Led-tekniikan viimeisintä huutoa. Tästä osoituksena myös suosio Asuntomessuilla, jossa Winled toimi johtavana valaisintoimittajana vuosina 2011 ja 2012.

Winled-valaisimia saatte jatkossa Sähköpalvelu Petri Hintsasen kautta.
Katso Winled oy esittelyvideo tästä!

MSL Matti Knaapi

MSL Matti Knaapi Oy yrityksen toimintaan kuuluvat maanrakennus- ja maansiirtotyöt, sekä kuljetukset. Kaivupuolella suoritamme peruskaivannot, pohjarakentamisen, salaojitukset sekä kunnalliset vesijohto- ja viemäröintityöt. Meillä on kokemusta maanrakennustöistä jo 80-luvun alkuvuosilta lähtien. Omaamme vankan tietämyksen maa-aineksista ja niiden käyttötarkoituksista. Suoritamme maanrakennusta yksittäisistä kaivuutöistä aina kokonaisvaltaisiin aluehankkeisiin asti.

Monipuolinen kone- ja laitekantamme mahdollistaa vaativammatkin työt. Yrityksellä on käytössä Rala ISO 9001 mukainen yrityskohtainen laatujärjestelmä.

Senera

SENERA Oy on maalämpöjärjestelmiin ja energiansäästöratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme Euroopan suurimman lämpöpumppuvalmistajan, ruotsalaisen IVT:n valtuutettu suunnittelu-, asennus- ja huolto-organisaatio Suomessa. Toteutamme korkealaatuiset maalämpöjärjestelmät omakotitaloista suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin.

LVI Pentec Oy

LVI Pentec Oy on vuonna 1995 perustettu LVIA-tekniikan suunnittelutoimisto. LVI-alan kokemusta on kertynyt n. 39 vuotta joista viimeiset 17 vuotta on kertynyt LVI Pentec Oy:llä ja sitä ennen on suunnitelmia tehty 3 vuotta toisen yrityksen palveluksessa.

LVI-asennus, työnjohto, ja tarjouslaskentakokemusta eriasteisesti on loput 19 vuotta.Palvelumme laatu perustuu vankkaan talotekniikan kokemukseen ja käytännön tuntemukseen alalta.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta