Yhteistyössä

ElGeo Oy

Teemme ammattitaidolla maanrakennusalan palveluita yksityisille kotitalouksille ja yrityksille Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat talon pohjatyöt, pienkaivuutyöt, maansiirrot ja pienimuotoiset viherrakennustyöt.

Kysymällä myös muita mahdollisia palveluita. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun ja avunantoon. Yrityksen tärkein arvo on luotettavuus sekä työn suhteen että aikataulujen suhteen. Pyrimme pysymään aina luvatussa aikataulussa sovitulla budjetilla ilman suuria yllätyksiä.

Tom Allen Senera

TOM ALLEN SENERA syntyi vuonna 2017, kun maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa. Tom Allen Senera Oy nousi Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajaksi. Yrityksessä työskentelee noin seitsemänkymmentä alan ammattilaista.

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Urakan valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Täytä yhteystietosi alapuolella oleviin kenttiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta