Yhteistyössä

Winled Oy Ltd

Winled Oy Ltd on erikoistunut suunnitelmallisiin Led-valaistustoteutuksiin. Winled suunnittelee ja toteuttaa valaistuksia omakotitaloihin sekä teollisuushankkeisiin.

Tuotteet edustavat aina Led-tekniikan viimeisintä huutoa. Tästä osoituksena myös suosio Asuntomessuilla, jossa Winled toimi johtavana valaisintoimittajana vuosina 2011 ja 2012.

Winled-valaisimia saatte jatkossa Sähköpalvelu Petri Hintsasen kautta.
Katso Winled oy esittelyvideo tästä!

MSL Matti Knaapi

MSL Matti Knaapi Oy yrityksen toimintaan kuuluvat maanrakennus- ja maansiirtotyöt, sekä kuljetukset. Kaivupuolella suoritamme peruskaivannot, pohjarakentamisen, salaojitukset sekä kunnalliset vesijohto- ja viemäröintityöt. Meillä on kokemusta maanrakennustöistä jo 80-luvun alkuvuosilta lähtien. Omaamme vankan tietämyksen maa-aineksista ja niiden käyttötarkoituksista. Suoritamme maanrakennusta yksittäisistä kaivuutöistä aina kokonaisvaltaisiin aluehankkeisiin asti.

Monipuolinen kone- ja laitekantamme mahdollistaa vaativammatkin työt. Yrityksellä on käytössä Rala ISO 9001 mukainen yrityskohtainen laatujärjestelmä.

Tom Allen Senera

TOM ALLEN SENERA syntyi vuonna 2017, kun maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa. Tom Allen Senera Oy nousi Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajaksi. Yrityksessä työskentelee noin seitsemänkymmentä alan ammattilaista.

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Urakan valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

LVI Pentec Oy

LVI Pentec Oy on vuonna 1995 perustettu LVIA-tekniikan suunnittelutoimisto. LVI-alan kokemusta on kertynyt n. 39 vuotta joista viimeiset 17 vuotta on kertynyt LVI Pentec Oy:llä ja sitä ennen on suunnitelmia tehty 3 vuotta toisen yrityksen palveluksessa.

LVI-asennus, työnjohto, ja tarjouslaskentakokemusta eriasteisesti on loput 19 vuotta.Palvelumme laatu perustuu vankkaan talotekniikan kokemukseen ja käytännön tuntemukseen alalta.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta