Sähköurakointi Espoo Tampere Hämeenlinna

Toteutamme sähköurakointia muun muassa Uudenmaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.Sähköurakointi on erikoisalaamme – Sähköpalvelu Petri Hintsasella on vahva osaaminen talotekniikan ja teollisuuden sähkötöistä. Tarjoamme palvelua sähkösuunnittelusta sähköurakointiin avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme myös kaikki pienemmät sähkötyöt ja sähköasennukset valaisimien vaihdoista pistorasioiden siirtoon. Kohteitamme ovat muun muassa omakotitalot, rivitalot, teollisuushallit ja liikekeskukset. Tilaa sähkötyöt meiltä ja voit olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen!

Sähköurakointimme pitää sisällään muun muassa sähkösuunnittelun, kaikki kentällä tehtävät työt sekä tarvikemyynnin. Hoidamme kaikki tarvittavat materiaalihankinnat työvaiheiden edetessä. Sähköurakointi voidaan jakaa myös urakkarajoihin eli voimme tehdä vain ennalta sovitun osan urakasta. Teemme ja päivitämme rakennuksen sähkökuvat. Hoidamme yhteydenpidon myös sähkölaitoksiin. Toteutamme urakan viimeistelyyn asti eli hoidamme myös tarkistukset, loppumittaukset, pöytäkirjat ja dokumentoinnin.

Teemme sähkötöitä laidasta laitaan. Suuremmat kokonaisuudet toteutamme urakkatyönä tarjouksen mukaisesti, pientyöt teemme tuntityönä. Sähkötyön urakkahinta lasketaan sähkösuunnitelman, tai jos suunnitelmaa ei ole, lähtötietojen pohjalta. Sähkösuunnitelma auttaa urakkatarjousten kilpailutuksessa. Suosittelemme sähkösuunnitelman tekoa uudisrakennusten lisäksi myös saneerauskohteissa.

Kauttamme hoituvat myös atk-verkkojen, antenniverkkojen ja kuituverkkojen toimitus ja asennus. Lisäksi teemme kaapelitutkauksia eli paikannamme maassa kulkevia vanhoja johtoja. Hoidamme myös sähkökaapelien kaivuutyöt.

Meiltä löytyy myös kokemusta esim. Ouman Plus -kotiautomaatiosta ja Free@home- kodinohjauksesta. Viime vuosina olemme tehneet useita maalämpölaitteistojen sähkösuunnitelmia sekä sähköurakointeja kerrostaloihin, rivitaloihin sekä liikekeskuksiin.

Sähkösuunnittelun lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua. Valaistussuunnitelmat voimme toteuttaa myös 3D:nä. Teemme yhteistyötä WinLedin kanssa.

Kokonaisvaltaista sähköalan palvelua

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähköön liittyvissä asioissa aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Olemme täyden palvelun sähköliike, jolla on laaja osaaminen ja kokemus sähkötöistä. 

Asiantuntevat ammattilaisemme sekä nykyaikaiset laitteemme takaavat erinomaisen palvelun ja laadukkaan lopputuloksen. Monipuoliset työkoneet ja laajat tarvikevarastot kulkevat asentajillamme aina mukana. Hyvä kalusto ja alan kokeneet ammattilaiset ovat sujuvan sähköurakan ytimessä. Sähköpalvelu Petri Hintsanen – luotettavaa sähköurakointia Etelä-Suomessa!

Kokonaisvaltaista sähköalan palvelua

Urakointi ja asennukset suoritetaan aina hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakas on meille tärkein ja pyrimme aina saavuttamaan tai mieluiten ylittämään asiakkaidemme odotukset. Jos urakassa ilmenee puutteita, reagoimme asiaan heti ja korjaamme puutteet hetimmiten.

Seuraamme sähköalan kehitystä jatkuvasti ja pyrimme ottamaan viimeisimmät teknologiat haltuun ensimmäisten joukossa. Tarjoamme nykyaikaisia sähköalan palveluita, jotka palvelevat asiakkaitamme vuosikymmenten ajan.

Sähköurakointi Espoo – Hämeenlinna välillä ammattitaidolla Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy:ltä

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Täytä yhteystietosi alapuolella oleviin kenttiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta