Sähkösuunnittelu Espoo Tampere Hämeenlinna

Sähköpalvelu Petri Hintsanen toteuttaa sähkösuunnittelun aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Teemme, kuten asiakas haluaa. Toimipisteemme sijaitsee Forssassa – toteutamme sähkösuunnittelua pääasiassa alueella Espoo, Hämeenlinna ja Tampere.

Toteutamme sähkösuunnitelmat yksityisille kuluttajille ja yrityksille – suunnittelemme sähköjä muun muassa omakotitaloihin, rivitaloihin ja halleihin. Kohteitamme ovat sekä uudisrakennukset että saneerauskohteet. Uudiskohteiden sähkösuunnitelmat toteutetaan rakennussuunnitelman pohjalta – saneerauskohteiden sähkösuunnittelu on yleensä hieman haastavampaa ja vaatii enemmän selvitystyötä paikan päällä.

Sähkösuunnittelu Espoo, Tampere, Hämeenlinna - sähkösuunnittelua asiakkaan tarpeisiin!

udiskohteen sähkösuunnittelu voi alkaa, kun rakennussuunnitelma on valmis. Käymme asiakkaan kanssa läpi sähkösuunnitelman lähtökohdat ja rakennuskuvat. Keittiökaapistot, kylpyhuonekalusteet sekä muut kiinteät kalusteet ja talotekniset asiat vaikuttavat sähkösuunnitelmaan. Suunnitelman teossa otetaan huomioon myös muun muassa television paikka ja pistorasioiden sijoittelu. Valaistuksesta laaditaan erillinen valaistussuunnitelma. Kauttamme hoituvat myös LVIA-suunnitelmat. Mikäli tarvitset palveluitamme kaupungeissa Espoo, Hämeenlinna tai Tampere voit olla varma, että olemme sinulle oikea ratkaisu! Tarjoamme palveluitamme myös muualle Suomeen, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Laadimme sähkösuunnitelman olemassa olevien tietojen ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Suunnitelma voidaan tehdä ”puhtaalta pöydältä” rakennussuunnitelmien päälle tai voimme muokata sitä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mahdollisiin muutoksiin reagoimme joustavasti.

Jätä sähköurakointi ja -suunnittelu ammattilaiselle

Tarjoamme laajaa näkemystä ja luotettavaa kokemusta

Olemme täyden palvelun sähköliike. Sähköpalvelu Petri Hintsasella on laaja visio sähkösuunnittelusta ja -urakoinnista. Toteutamme kaikki työvaiheet aina suunnittelusta sähkötöihin ja kohteen valmistumiseen. Palveluihimme kuuluvat:

Sähkösuunnittelu Espoo, Tampere ja Hämeenlinna - Sähköpalvelu P. Hintsanen Oy

Meiltä löytyy vuosien kokemus sähkösuunnittelusta ja urakoinnista. Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, mutta teemme sähkösuunnitelua akselilla Tampere – Hämeenlinna – Espoo. Työntekijämme ja asentajamme ovat kaikki alan ammattilaisia. Nykyaikaiset laitteet, työkoneet ja hyvin varusteltu kalusto takaavat sujuvan palvelun ja laadukkaan lopputuloksen. Sähkötarvikkeet kulkevat autoissa mukana kohteeseen, jos pistorasioita tai kytkimiä puuttuu, löytyy tuote autosta – työnkulku on vaivatonta ja sujuvaa. Turhia katkoja tai viivästyksiä ei synny.

Sähkösuunnittelu toteutetaan asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveiden ja näkemyksen pohjalta. Konsultoimme ja neuvomme asiakasta teknisissä kysymyksissä ja ehdotamme toimivia ratkaisuja. Suunnittelutyö sekä itse urakointi toteutetaan aina hyvässä yhteisymmärryksessä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat meillä ykkössijalla. Teemme juuri niin, kuin asiakas haluaa.

Olemme aktiivisia sähköalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita alan kehityksestä ja uusista innovaatioista. Pyrimme pysymään alan kehityksessä mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme moderneja ja yksilöllisiä sähkö- ja valaistusratkaisuja. Käyttämämme tuotteet ja tekemämme suunnitelmat ovat nykyaikaisia ja laadukkaita.

Sähkösuunnittelu Espoo, Hämeenlinna ja Tampere - Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä!

Täytä yhteystietosi alapuolella oleviin kenttiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta