Tietosuoja ja evästeet

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy.

Rekisteriseloste on päivitetty 16.4.2020

1. Rekisterin pitäjä
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy
Valtaimenkuja 40,
30100 Forssa
Y-tunnus: 2771915-4

www.spph.fi

2. Rekisterin ylläpito
Asiakasrekisterin ylläpidosta vastaa Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy henkilökunta.
Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla petri.hintsanen@spph.fi

3. Rekisterin nimi
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy:n asiakasrekisteri.

4. Rekisterin tietojen käsittely
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy:n asiakasrekisterin tietoja käsitellään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen ja palvelun toteuttamiseen.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

5. Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
– Asiakkaan nimi
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Kotiosoite

6. Rekisterin tietolähteet
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy:n rekisterissä olevat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään, hänen omasta aloitteestaan. Tiedot voidaan saada puhelimitse,kotisivujen kautta (lomakkeet), sähköpostilla tai henkilökohtaisen kontaktin aikana.

7. Tietojen luovutukset
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä, eikä rekisterin tietoja koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakkaiden henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä, sekä vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

8. Rekisterin suojausperiaatteet
Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy:n asiakasrekisteri sijaitsee Suomessa, suomalaisen yrityksen valvotussa palvelinsalissa ylläpidetyllä tietokantapalvelimella. Se on suojattu palomuurein ja salasanoin sekä SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisterin käyttöön ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, joilla työnsä puolesta on välttämätöntä voida käyttää rekisteriä. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Kuitenkin henkilötietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa lain mukaan viranomaisille.
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen petri.hintsanen@spph.fi

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita vierailemasi sivustot tallentavat käyttämällesi tietokoneelle tai päätelaitteelle. Käydessäsi myöhemmin samalla sivustolla ne kertovat, että olet palannut. Evästeet siis auttavat tunnistamaan selaimen käyttäjän. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Mainostoimisto Jiibit. Yritys on toiminut vuodesta 2017. Tällä hetkellä palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi mainostoimiston palveluihin kuuluvat työt, verkkosivuista lehtimainoksiin ja esitteisiin.

Soita tai laita viestiä.

Klikkaa alapuoleta