Sähkösuunnittelu Espoo Tampere Hämeenlinna

Sähköpalvelu Petri Hintsanen toteuttaa sähkösuunnittelun aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Teemme, kuten asiakas haluaa. Toimipisteemme sijaitsee Forssassa – toteutamme sähkösuunnittelua pääasiassa alueella Espoo, Hämeenlinna ja Tampere.

Toteutamme sähkösuunnitelmat yksityisille kuluttajille ja yrityksille – suunnittelemme sähköjä muun muassa omakotitaloihin, rivitaloihin ja halleihin. Kohteitamme ovat sekä uudisrakennukset että saneerauskohteet. Uudiskohteiden sähkösuunnitelmat toteutetaan rakennussuunnitelman pohjalta – saneerauskohteiden sähkösuunnittelu on yleensä hieman haastavampaa ja vaatii enemmän selvitystyötä paikan päällä.

Ota yhteyttä » 

Sähkösuunnittelu Espoo, Tampere, Hämeenlinna - sähkösuunnittelua asiakkaan tarpeisiin!

Uudiskohteen sähkösuunnittelu voi alkaa, kun rakennussuunnitelma on valmis. Käymme asiakkaan kanssa läpi sähkösuunnitelman lähtökohdat ja rakennuskuvat. Keittiökaapistot, kylpyhuonekalusteet sekä muut kiinteät kalusteet ja talotekniset asiat vaikuttavat sähkösuunnitelmaan. Suunnitelman teossa otetaan huomioon myös muun muassa television paikka ja pistorasioiden sijoittelu. Valaistuksesta laaditaan erillinen valaistussuunnitelma. Kauttamme hoituvat myös LVIA-suunnitelmat. Mikäli tarvitset palveluitamme kaupungeissa Espoo, Hämeenlinna tai Tampere voit olla varma, että olemme sinulle oikea ratkaisu! Tarjoamme palveluitamme myös muualle Suomeen, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Laadimme sähkösuunnitelman olemassa olevien tietojen ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Suunnitelma voidaan tehdä ”puhtaalta pöydältä” rakennussuunnitelmien päälle tai voimme muokata sitä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mahdollisiin muutoksiin reagoimme joustavasti.

Sähkösuunnittelu Tampere ja Hämeenlinna - olohuone
sähkösuunnittelu Hämeenlinna ja Tampere - makuuhuone
Sähkösuunnittelua 3d-kuvilla
Sähkösuunnittelu kylpyhuoneeseen

Jätä sähköurakointi ja -suunnittelu ammattilaiselle

  • Säästät urakassa, sähkötöissä ja työmaakustannuksissa.
  • Sähkösuunnitelma on täydellinen kokonaisuus. Kun asialla on ammattilainen – mitään ei jää pois eikä peruuttamattomia virheitä tapahdu.
  • Urakointi on selkeä kilpailuttaa olemassa olevan virallisen sähkösuunnitelman pohjalta.

Tarjoamme laajaa näkemystä ja luotettavaa kokemusta

Olemme täyden palvelun sähköliike. Sähköpalvelu Petri Hintsasella on laaja visio sähkösuunnittelusta ja -urakoinnista. Toteutamme kaikki työvaiheet aina suunnittelusta sähkötöihin ja kohteen valmistumiseen. Palveluihimme kuuluvat:

Sähkösuunnittelu Espoo, Tampere ja Hämeenlinna - Sähköpalvelu P. Hintsanen Oy

Meiltä löytyy vuosien kokemus sähkösuunnittelusta ja urakoinnista. Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, mutta teemme sähkösuunnitelua akselilla Tampere - Hämeenlinna - Espoo. Työntekijämme ja asentajamme ovat kaikki alan ammattilaisia. Nykyaikaiset laitteet, työkoneet ja hyvin varusteltu kalusto takaavat sujuvan palvelun ja laadukkaan lopputuloksen. Sähkötarvikkeet kulkevat autoissa mukana kohteeseen, jos pistorasioita tai kytkimiä puuttuu, löytyy tuote autosta – työnkulku on vaivatonta ja sujuvaa. Turhia katkoja tai viivästyksiä ei synny.

Sähkösuunnittelu toteutetaan asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveiden ja näkemyksen pohjalta. Konsultoimme ja neuvomme asiakasta teknisissä kysymyksissä ja ehdotamme toimivia ratkaisuja. Suunnittelutyö sekä itse urakointi toteutetaan aina hyvässä yhteisymmärryksessä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat meillä ykkössijalla. Teemme juuri niin, kuin asiakas haluaa.

Olemme aktiivisia sähköalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita alan kehityksestä ja uusista innovaatioista. Pyrimme pysymään alan kehityksessä mukana, jotta voimme tarjota asiakkaillemme moderneja ja yksilöllisiä sähkö- ja valaistusratkaisuja. Käyttämämme tuotteet ja tekemämme suunnitelmat ovat nykyaikaisia ja laadukkaita.

Sähkösuunnittelu Espoo, Hämeenlinna ja Tampere - Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 

Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy

Valtaimenkuja 40, 30100 Forssa

LASKUTUSOSOITE

Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy
Valtaimenkuja 40,
30100 Forssa
Y-2771915-4