Yhteistyössä

Winled logo

Winled Oy Ltd

Winled Oy Ltd on erikoistunut suunnitelmallisiin Led-valaistustoteutuksiin. Winled suunnittelee ja toteuttaa valaistuksia omakotitaloihin sekä teollisuushankkeisiin.

Tuotteet edustavat aina Led-tekniikan viimeisintä huutoa. Tästä osoituksena myös suosio Asuntomessuilla, jossa Winled toimi johtavana valaisintoimittajana vuosina 2011 ja 2012.

Winled-valaisimia saatte jatkossa Sähköpalvelu Petri Hintsasen kautta.

Katso Winled oy esittelyvideo tästä

MSL Matti Knaapi logo

MSL Matti Knaapi

MSL Matti Knaapi Oy yrityksen toimintaan kuuluvat maanrakennus- ja maansiirtotyöt, sekä kuljetukset. Kaivupuolella suoritamme peruskaivannot, pohjarakentamisen, salaojitukset sekä kunnalliset vesijohto- ja viemäröintityöt. Meillä on kokemusta maanrakennustöistä jo 80-luvun alkuvuosilta lähtien. Omaamme vankan tietämyksen maa-aineksista ja niiden käyttötarkoituksista. Suoritamme maanrakennusta yksittäisistä kaivuutöistä aina kokonaisvaltaisiin aluehankkeisiin asti.

Monipuolinen kone- ja laitekantamme mahdollistaa vaativammatkin työt. Yrityksellä on käytössä Rala ISO 9001 mukainen yrityskohtainen laatujärjestelmä.

 

Senera logo

Senera

SENERA Oy on maalämpöjärjestelmiin ja energiansäästöratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme Euroopan suurimman lämpöpumppuvalmistajan, ruotsalaisen IVT:n valtuutettu suunnittelu-, asennus- ja huolto-organisaatio Suomessa. Toteutamme korkealaatuiset maalämpöjärjestelmät omakotitaloista suuriin asuin- ja liikekiinteistöihin.

LVI Pentec Oy logo

LVI Pentec Oy

LVI Pentec Oy on vuonna 1995 perustettu LVIA-tekniikan suunnittelutoimisto. LVI-alan kokemusta on kertynyt n. 39 vuotta joista viimeiset 17 vuotta on kertynyt LVI Pentec Oy:llä ja sitä ennen on suunnitelmia tehty 3 vuotta toisen yrityksen palveluksessa.

LVI-asennus, työnjohto, ja tarjouslaskentakokemusta eriasteisesti on loput 19 vuotta.Palvelumme laatu perustuu vankkaan talotekniikan kokemukseen ja käytännön tuntemukseen alalta.

Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy

Valtaimenkuja 40, 30100 Forssa

LASKUTUSOSOITE

Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy
Valtaimenkuja 40,
30100 Forssa
Y-2771915-4